Programok

 

A kormány rendelete alapján a Kulturális és Szolgáltató Központ ismét megnyit! Várjuk szeretettel művelődő közösségeink, csoportjaink tagjait, valamint rendezvényeinken a nézőinket!Dumaszínház: Dombóvári István önálló estje, műsorvezető: Bellus István: 2020. június 26. (péntek) 18:00  
  

Eredeti időpont: március 21.

Amennyiben megfelel Önöknek az időpont, a belépőjegyük automatikusan érvényes az új előadásra, azzal egyéb teendőjük nincsen.

  
Ha az időpont nem felel meg és amennyiben helyszínen vásárolta jegyét, akkor itt is tudja visszaváltani.
 
Jobb agyféltekés rajztanfolyam - 2020. július 15-17.


Sakktábor - 2020. július 20-24. és 27-31.
Mindkét időpont BETELT!


Logika tábor - 2020. augusztus 3-7.


Mazsola és Tádé zenés bábjáték - ELMARAD! Új időpont: 2020. október 4. (vasárnap) 16:00


Amennyiben megfelel Önöknek az időpont, a belépőjegyük automatikusan érvényes az új előadásra, azzal egyéb teendőjük nincsen.

 
Ha az időpont nem felel meg és amennyiben helyszínen vásárolta jegyét, akkor ott is tudja visszaváltani, az intézmény újranyitását követően. Aki interneten vásárolta jegyét, annak e-mailben értesítést fogunk küldeni és a jegy.hu-nál igényelhetik a visszaváltást.

A jegyek visszaváltása kis időt vehet igénybe a jelenlegi helyzetben, mivel a jegy.hu oldalnak is rendkívüli munkateherrel kell megküzdenie.
 
Megértésüket, türelmüket köszönjük!

Szenior örömtánc- A foglalkozások jelenleg szünetelnek!


Kismama jóga - A foglalkozások jelenleg szünetelnek!
Egyéni online órák az oktatóval egyeztetve lehetségesek.Sakk szakkör - A foglalkozások jelenleg szünetelnek! Egyéni online órák az oktatóval egyeztetve lehetségesek.