Programok

 

Értesítjük Önöket, hogy a kormány határozata értelmében a Kulturális és Szolgáltató Központ 2020. március 17-től határozatlan ideig zárva tart! Az intézményhez kötődő foglalkozások is értelemszerűen elmaradnak, az oktatók viszont egyes esetekben vállalják az online órák megtartását. Az újabb rendelkezésig türelmüket és megértésüket köszönjük! 
Kérdése van? E-mailben nyugodtan írjon az alábbi címre: muvelodesszervezes@fertod.hu

Dumaszínház: Dombóvári István önálló estje, műsorvezető: Bellus István - ELMARAD! Új időpont: 2020. június 26. (péntek) 18:00   

Amennyiben megfelel Önöknek az időpont, a belépőjegyük automatikusan érvényes az új előadásra, azzal egyéb teendőjük nincsen.

  
Ha az időpont nem felel meg, kérjük az ugyfelszolgalatvidek@dumaszinhaz.hu e-mail címre jelezzék visszaváltási igényüket március 31-ig, hogy ezt továbbíthassuk az jegyértékesítési partnerünknek, az Interticketnek. Amennyiben helyszínen vásárolta jegyét, akkor ott is tudja visszaváltani, az intézmény újra nyitását követően. Amennyiben a módosított időpont idejéig nem szűnnek meg a járványügyi intézkedések, ismét új időpontot egyeztetünk és ugyanilyen formában jelezzük Önöknek.
 
Mazsola és Tádé zenés bábjáték - ELMARAD! Új időpont: 2020. október 4. (vasárnap) 16:00


Amennyiben megfelel Önöknek az időpont, a belépőjegyük automatikusan érvényes az új előadásra, azzal egyéb teendőjük nincsen.

 
Ha az időpont nem felel meg és amennyiben helyszínen vásárolta jegyét, akkor ott is tudja visszaváltani, az intézmény újranyitását követően. Aki interneten vásárolta jegyét, annak e-mailben értesítést fogunk küldeni és a jegy.hu-nál igényelhetik a visszaváltást.

A jegyek visszaváltása kis időt vehet igénybe a jelenlegi helyzetben, mivel a jegy.hu oldalnak is rendkívüli munkateherrel kell megküzdenie.
 
Megértésüket, türelmüket köszönjük!

Szenior örömtánc- A foglalkozások jelenleg szünetelnek!


Kismama jóga - A foglalkozások jelenleg szünetelnek!
Egyéni online órák az oktatóval egyeztetve lehetségesek.Sakk szakkör - A foglalkozások jelenleg szünetelnek! Egyéni online órák az oktatóval egyeztetve lehetségesek.


Hírek megtekintése hírolvasóval:

rss